Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022

Ξεκλειδώστε τον γενετικό σας κώδικα


Το DNAFit είναι ένα γενετικό τεστ το οποίο ελέγχει πολυμορφισμούς σε γονίδια που αλληλοεπιδρούν με το περιβάλλον και παρέχει μια γενετική αναφορά η οποία εστιάζει στο σχεδιασμό εξατομικευμένων προγραμμάτων άσκησης & διατροφής

Όλοι οι άνθρωποι έχουμε το ίδιο DNA κατά 99,5%. Οι μικρές διαφορές που υπάρχουν στο υπόλοιπο 0,5 % των γονιδίων μας, είναι αυτές που μας κάνουν να είμαστε μοναδικοί και διαφορετικοί μεταξύ μας.

Υπάρχουν γενετικές διαφορές που όλοι μας μπορούμε να παρατηρήσουμε, όπως είναι το χρώμα των μαλλιών και των ματιών μας, όμως υπάρχουν και διαφορές τις οποίες δεν διακρίνουμε δια γυμνού οφθαλμού, όπως για παράδειγμα τον τρόπο που μεταβολίζουμε τις τροφές, τον τρόπο που το σώμα μας διαχειρίζεται τις τοξίνες ή το πόσο καλά αντιδρά το σώμα μας σε διαφορετικά είδη άσκησης. Ο καθένας μας αλληλοεπιδρά με το περιβάλλον σύμφωνα με τον δικό του μοναδικό τρόπο. Αυτό λοιπόν το γεγονός δημιουργεί την ανάγκη σχεδιασμού εξατομικευμένης διατροφής και εξατομικευμένου τρόπου εκγύμνασης με βάση τις υποδείξεις του DNA μας.

Η DNAFit® είναι μία πρωτοπόρος Βρετανική εταιρεία, από τις κορυφαίες παγκοσμίως στην ανάπτυξη και προώθηση στο ευρύ κοινό μιας σειράς Τεστ DNA, που αναλύουν την μοναδική σχέση γονιδίων, διατροφής και άσκησης, παρέχοντας στον κάθε άνθρωπο ένα πολύτιμο εργαλείο εξατομίκευσης στην διαχείριση της άσκησης, της διατροφής & της φυσικής κατάστασης.

Δημιουργήθηκε από μια ομάδα κορυφαίων επιστημόνων που είναι ειδικοί στο χώρο της άσκησης και της διατροφής σε συνεργασία με κορυφαίους επιστήμονες της Γενετικής και του Αθλητισμού. Είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιστημονικά αποδεδειγμένο τεστ! Βασίζεται στην προηγμένη μοριακή τεχνολογία και στην έγκριτη επιστημονική έρευνα.

Απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο που θέλει να διαχειριστεί αποτελεσματικότερα το σωματικό του βάρος και την φυσική του κατάσταση

Η διαδικασία είναι απλή, ένα απλό δείγμα σάλιου αποστέλλεται στα εργαστήρια της DNAFit, όπου γίνεται η ανάλυση και μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 3 εβδομάδων περίπου εκδίδονται τα αποτελέσματα τα οποία λαμβάνονται σε ηλεκτρονική μορφή.

Το DNAfit προσφέρεται από την εταιρία PHYSIOMED, στα πλαίσια της προσπάθειάς μας για παροχή υπηρεσιών υγείας υψηλού επιπέδου σε ποιότητα και τεχνολογία.

1 σχόλιο:

  1. ▷ Casino site 2021 | Live score, Live odds, predictions
    Lucky Club provides luckyclub.live you with a lot of online and mobile games to choose from from. With over 3000 of them being available for you to play, you can also

    ΑπάντησηΔιαγραφή