Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Ενέσεις Botox στην αισθητική ιατρική

Ένας απλός και ασφαλής τρόπος για την ελαχιστοποίηση των ρυτίδων
Χρησιμοποιώντας Botox, μπορούμε να μειώσουμε την εμφάνιση των ρυτίδων που σχηματίζονται με την πάροδο του χρόνου στο πρόσωπο από τις συσπάσεις των υποκείμενων μυών του προσώπου. Οι μύες γύρω από τα μάτια και το μέτωπο δημιουργούν τις ρυτίδες, τις γραμμές, και τα αυλάκια στο δέρμα. Με την αποδυνάμωση και τη χαλάρωση αυτών των συνεσπασμένων μυών, οι γραμμές από το συνοφρύωμα, οι γραμμές του stress, τα πόδια χήνας και oi ρυτίδες μπορούν να εξαφανιστούν.
Το Botox είναι μια γρήγορη και ανώδυνη διαδικασία, που σχεδιάστηκε για να αποκαταστήσει τη φρεσκάδα, τη νεανικότητα και την ομορφιά σε πρόσωπα που έχουν υποστεί βλάβη από τις ταλαιπωρίες της ζωής. Το σκεύασμα είναι αρκετά δημοφιλές, αφού μόνο το 2010 πραγματοποιήθηκαν πάνω από 2 εκατομμύρια θεραπείες, και όταν γίνεται από εξειδικευμένους ιατρούς το αποτέλεσμα είναι ασφαλές και εντυπωσιακό.

Πώς λειτουργεί;
Με τον αποκλεισμό της νευρομυικής σύναψης χαλαρώνουν οι μύες, με αποτέλεσμα να βελτιώνονται οι γραμμές και οι ρυτίδες, δίνοντας μια πιο ήπια και ομαλότερη εμφάνιση στο πρόσωπο. Όταν χρησιμοποιείται σε μικρές δόσεις στους μιμητικούς μύες που προκαλούν τις ρυτίδες του μετώπου και του προσώπου, οι υπάρχουσες ρυτίδες σβήνουν και προλαμβάνεται και ο σχηματισμός νέων ρυτίδων. Τα αποτελέσματα μετά την έγχυση του Botox χρειάζονται 3-5 ημέρες για να εμφανιστούν, αλλά το καλύτερο αποτέλεσμα θα φανεί σε 10-14 ημέρες. Εσείς μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία ή σε άλλες δραστηριότητες αμέσως μετά τη θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το ιατρείο στα τηλ 6977247887, 2310900898 και 2392031316.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου