Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Μεσοθεραπεία σώματος - Ενέσιμη λιποδιαλυση: η λύση στο τοπικό πάχος

Η ενέσιμη λιποδιαλυση αποτελεί μία ασφαλής εναλλακτική μέθοδος θεραπείας του τοπικού πάχους που δεν φεύγει ούτε με την γυμναστική, αλλά ούτε με την σωστή διατροφή. Αφορά όσους έχουν μικρό πρόβλημα τοπικού πάχους και δεν επιθυμούν χειρουργείο, αλλά μπορεί να βελτιώσει ασυμμετρίες που δημιουργήθηκαν έπειτα από λιποαναρρόφηση. Επίσης η μέθοδος αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και την κυτταρίτιδα. 

Η ενέσιμη λιποδιαλυση αντιμετωπίζει το τοπικό πάχος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Τα σημεία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος είναι: στο πρόσωπο για το διπλοσάγονο, στην κοιλιά, στα γόνατα, στους βραχίονες (μπράτσα), στους μηρούς, στους γλουτούς, κλπ.

Η ενέσιμη διαδικασία γίνεται με χρήση πολύ λεπτής βελόνας, σε πολύ συγκεκριμένες δόσεις, χωρίς αναισθησία. Τα συστατικά της ένεσης διασπούν τη μεμβράνη των λιποκυττάρων και το περιεχόμενό τους αποβάλλεται από τον οργανισμό, ενώ ταυτόχρονα προκαλείται ίνωση και το δέρμα δείχνει και πιο νεανικό και σφιχτό.

Οι ενέσεις εφαρμόζονται από εξειδικευμένο ιατρό στην τεχνική της μεσοθεραπείας. Η θεραπεία ολοκληρώνεται σε 1 - 6 επισκέψεις (ανάλογα με την έκταση του προβλήματος), σε απόσταση 30 ημερών. Τις περισσότερες φορές 3 συνεδρίες είναι αρκετές για ένα καλό αποτέλεσμα. Κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά και είναι σχεδόν ανώδυνη. Όταν επιτευχθεί η επιθυμητή βελτίωση δεν χρειάζεται επανάληψη. Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους τους τύπους δέρματος, όλες τις εποχές του χρόνου.

Στα σημεία των εγχύσεων το δέρμα γίνεται ελαφρώς ερυθρό και οιδηματώδες για περίπου 7 μέρες. Συνήθως δεν υπάρχουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε λίγες ημέρες μετά την πρώτη συνεδρία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου