Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο θάνατος των γυμναστηρίων

Οι άνδρες άνω των 40 ετών θα πρέπει να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο

«Μόλις 10 λεπτά την ημέρα παρατήρησης ενός προικισμένου γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής», δήλωσε η δρ. Κάρεν Weatherby, ειδική σε θέματα γήρανσης. Μια γερμανική μελέτη που δημοσιεύθηκε στο New England Journal of Medicine, καταλήγει στο συμπέρασμα ότι κοιτάζοντας ένας άνδρας τα στήθη των γυναικών για λίγα λεπτά την ημέρα, είναι καλύτερα για την υγεία του από ό, τι να πηγαίνει στο γυμναστήριο.
Η ερευνητική ομάδα με επικεφαλής τη Δρ. Weatherby, πέρασε πέντε χρόνια παρακολούθησης των επιπτώσεων της παρούσας μοναδικής ανακάλυψης. Οι άνδρες που έβλεπαν γυναικεία στήθη καθημερινά, είχαν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βραδύτερους ρυθμούς παλμού, μειώνοντας τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου. Η Δρ Weatherby εξήγησε: «Η σεξουαλική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θέα ενός γυναικείου στήθους, κάνει τους άνδρες πιο υγιείς. Οι άνδρες άνω των 40 ετών θα πρέπει να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο.
Η έρευνα βέβαια έγινε σε συνθήκες εργαστηρίου και δεν περιλαμβάνει πραγματικές καταστάσεις, όπως τις επιπτώσεις στα μάτια, στο κεφάλι (αν πέσει κανένας πλάστης) την κοινωνική επίπτωση του στιγματισμού ως «ματάκια».
Το θέμα επίσης είναι ότι D-cup στήθος έχει και η Ντόλυ Πάρτον που κοντεύει τα 70. Αυτή κάνει καλό στην καρδιά αλλά χαλάει το στομάχι.
Το δεκάλεπτο «ξεμάτιασμα» συνίσταται για τους άνω των 40. Οι πιτσιρικότεροι όλο και περισσότερες ευκαιρίες έχουν για live καταστάσεις.
Είναι όμως επαναστατική η αποκάλυψη. Η υπέρταση θα περνά αν κανείς παρακολουθήσει επισταμένως μια ταινία με έμφαση στο σενάριο και την ποιότητα, τη θρυλική «Παπαρήγα την καλή» για παράδειγμα.
Την επόμενη φορά που θα πάρετε δώρο σε ένα γηραιό κύριο (άνω των 40) γάντια, πορτοφόλι ή κασκόλ και όχι κάτι για την καρδιά, να ξέρετε ότι σας βρίζει από μέσα του.
Η έννοια της «διαφοράς στήθους» γίνεται πλέον ζήτημα ζωής ή θανάτου.

Τα πολιτικά συμπεράσματα της επιστημονικής ανακάλυψης είναι πασίδηλα και δεν χρειάζονται καν σχολιασμό, ενόψει δημοτικών εκλογών.
Πηγή: http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου